Over Muriël

Mijn naam is Muriël, 38 jaar, getrouwd met Martijn en samen hebben wij 3 jongens en een meisje. De oudste is Keith van 14 jaar daarna volgen Bjarne van 9, Joshua van 7 en Elaine van 0.

al enige tijd ben ik met liefde full time mama.  Nu de jongste jongen ook naar school is en er nog altijd wensen en dromen zijn die mij bezig houden, heb ik besloten mij te richten op zaken en onderwerpen die mij bezig houden. Zowel op het gebied van ouderschap, vrouw zijn en koken, maar ook sta ik open voor onderwerpen als ‘werk & handicap/beperking’, ‘kinderen met ASS’ en ‘de natuur’. Onze oudste zoon heeft ASS (autisme) en de middelste is slechtziend (net als ikzelf) en hij is daarnaast hoogsensitief. Dat maakt dat de onderwerpen ook dicht bij mij staan qua kennis en interesse.

1 van mijn grootste hobby’s is koken. Het liefst creëer ik mijn eigen recepten door ‘iets eigens’ aan een. (Basis) recept toe te voegen. Uiteraard deel ik ook graag de lekkere recepten van anderen. Mijn motto in de keuken is; ‘koken doe je met je hart!’ Daar zit uiteindelijk je liefde en gevoel. Een belangrijk onderdeel daarbij is, Proef! Ga gewoon eens de verse kruiden die je toevoegt goed proeven, voel wat het met je gerecht doet.

Zoals velen onder ons heb ik mijn ‘goede voornemens’ en goede doelen. Zo wil ik graag iedere week hardlopen, zoveel mogelijk quality time geven aan man en kinderen en het liefst elke week wel een kaartje op de bus doen voor die lieve oma/opa, zieke vriend of die geweldige vrienden die je weereens hebben geholpen. Helaas, de werkelijkheid loopt regelmatig anders. Gewoon genieten van de momenten dat je iets maar mooi hebt gedaan of is gelukt is denk ik een prettige tegenhanger om wat in balans te blijven met je ‘schuldgevoel’. We zijn nu eenmaal niet van elastiek al vraagt deze maatschappij daar vaak om.

Doe de dingen op jouw manier en jouw gevoel. Kritiek krijgen we toch wel. Volg je hart!

Geniet van de recepten en verhalen.

Muriël

 

image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *