Terugblik 2016

Het was absoluut een mooi jaar. Hard gewerkt aan veel. Wat men oogst zal men zaaien is denk ik een gezegde dat op veel toepasbaar is geweest. Een voelbare en zichtbare groei in geestelijk opzicht. En lichamelijk hard gewerkt met medische training en hardlopen (binnen de mogelijkheden).
Genoten van een pracht zomer met ons gezin. In oktober de jaarlijkse griepprik, ik voelde gek genoeg.’deze gaat dit keer niet werken’. Ook de 4mijl moest ik aan mij voorbij laten gaan. Uiteindelijk wordt ik flink ziek in november. Na 2 AB kuren wil de bronchitis en koorts niet verdwijnen. Ondertussen is de weerstand zo laag dat ieder griepje en virus dat voorbij komt bij mij blijft hangen. Zo heb ik tot een week terug overdag nog 38 graden aan verhoging en in de avond stijgt het naar 38.4.
Begin december bekruipt mij een vreemd gevoel. Half december uit ik mijn twijfels aan de doktersassistente. Die wuift mijn gevoel weg, ook manlief gelooft er niet in. Ook ik voel geen reden, toch knaagt er iets. Een paar dagen later neem ik een besluit, zo beroerd als ik me voel ga ik naar de Etos en kies meteen voor de duurste die er te koop is. Zekerheid boven alles. Ik kan alleen nog maar aan morgen denken…morgen is misschien alles anders…..
Op naar 2017!

Posted in:
Articles by
Published:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *